EU4M доступним стипендијама за Заједнички Еразмус Мундус мастер програм под називом EU4M Mechatronics Engineering. Дакле, ради се о стипендијама за комплетан други циклус студија. Циљ EU4M програма је продубљивање знања студената из области мехатронских и микромехатронских система, као и пружање међународног искуства.

Студенти ће добити подршку у вези са захтјевом за визу, смјештајем, здравственим осигурањем и курсевима језика. Детаљне информације могу се пронаћи у приложеној брошури.

Документи:
FileFile sizeCreated
Download this file (EU4M Flyer_2022_e.pdf)EU4M Flyer_2022_e.pdf1417 kB07.03.2023 11:24

Türkiye Bursları је програм стипендирања високог образовања владе Републике Турске, који међународним студентима омогућава студирање на најпрестижнијим турским универзитетима. Овај програм за примарни циљ има успјешним студентима, широм свијета, обезбиједити једнак приступ приликама, те стипендијама за студије по међународним стандардима. Поред наведеног, циљ је и допринос развоју међусобне сарадње између Републике Турске и других земаља, те регионалном и глобалном развоју многих поља, од академије и умјетности, преко економије и књижевности, до технологије и архитектуре.

Програм обухвата обезбјеђивање уписа на универзитет и одсјек, мјесечну стипендију, плаћене трошкове студирања, здравственог осигурања, смјештаја, курса турског језика, авионске карте и бесплатне академске и културне програме.

Крајњи рок за пријаве је 20. фебруар 2023. године.

Више информација о овом програму је достуно на адреси https://www.turkiyeburslari.gov.tr/

За сва питања у вези са програмом можете се обратити на мејл адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021