Huawei Seeds for the Future 2021 програм

Компанија Huawei позива све студенте да се пријаве за учешће у програму Seeds for the Future 2021. Seeds for the Future је Huawei CSR (Company Social Responsibility) пројекат чији је циљ развијање локаних талената на пољу ИКТ, размјена знања, промоција ИКТ сектора, те мотивација младих особа за учешће у дигиталној заједници. У прилогу се налази презентација програма.

Због епидемиолошке ситуације, програм ће се одржати у online формату, с тим да је Seeds for the Future дугорочни програм, те постоји могућност да се организује и посјета студената у Кину. 

У пријави је потребно навести сљедеће податке: име и презиме, e-mail адреса, број телефона и величина мајице. Број пријава је ограничен, те се заинтересовани студенти моле да што прије пошаљу пријаве најкасније до недјеље, 9. маја на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

 

Документи:
FileFile sizeCreated
Download this file (Seeds for the Future 2021 Program Introduction.pdf)Huawei Seeds for the Future 2021 програм1589 kB05.05.2021 10:09

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021