Позив за достављање пријава за учешће на Humanity in Action љетним програмима 2023

Humanity in Action отвара позив за пријаве бх. студената за учешће на љетним Fellowship програмима о људским правима који организују Humanity in Action уреди у Копенхагену (5 – 30. јун. 2023. године) и у САД, чији ће се Fellowship програм одржавати дијелом онлине (30. мај – 08. јуни) и дијелом у Вашингтону уживо (09. - 21. јуни).

Позив је отворен за све босанскохерцеговачке студенте додипломског студија, мастер студија, као и за оне који су у посљедње двије године завршили своје високошколско образовање.

Интердисциплинарни Humanity in Action љетни програми сваке године се истовремено одржавају у шест градова и окупљају преко 130 студената и младих професионалаца из Европе и САД-а. Састоје се од низа предавања и дискусија са универзитетским професорима, новинарима, политичарима и активистима, а укључују и студијске посјете музејима, државним институцијама и невладиним организацијама.

Позив за пријаве отворен је до 14. фебруара 2023. године путем онлајн апликације.

За сва додатна питања заинтересовани се могу обратити на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021