м:тел стручна пракса 2022.

Компанија м:тел позива студенте да се пријаве на програм праксе коју успјешно реализује годинама уназад.

м:тел успјешно наставља да окупља студенте на пракси, а који долазе са факултета са којима има потписане споразуме о сарадњи. И ове године потрудили су се да студентима омогуће велики број интересантних области и једнако толико сјајних и искусних ментора.

Стручна пракса је организована тако да студенти, након што изаберу понуђену област или тему из актуелног програма праксе, све вријеме трајања праксе имају подршку и менторство стручњака из компаније, онда када то студентима треба, те на крају и могућност да постану важне карике развоја компаније, као њени запослени. У току праксе студенти раде на савременим телекомуникационим системима и информационим технологијама, те стичу непроцјењиво искуство рада у великом и комплексном систему какав је м:тел.

У само задње четири године, програм стручне праксе у м:тел-у је завршило више од 100 студената поменутих факултета, а значајан број тих практиканата је након праксе започео и своју каријеру у компанији.

Компанија м:тел позива студенте нашег факултета да се пријаве за праксу, а то могу учинити путем мејл адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Све информације, као и списак области за праксу у 2022. години можете пронаћи у приложеном документу.

Документи:
FileFile sizeCreated
Download this file (Mtel praksa 2022 - program_oblasti PDF.pdf)Мтел пракса 20222298 kB11.05.2022 10:33

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021