Љетна школа IEEE-SPS/EURASIP Summer School 2022

У периоду од 5-9. септембра 2022.г. у Бања Луци ће се одржати  IEEE - SPS/EURASIP Summer School 2022 on "Data and Graph Driven Learning for Communications and  Signal Processing".
Ово је јединствен и први такав догађај у нашем региону који ће окупити свјетски познате предаваче у области машинског учења и вјештачке интелигенције, са примјенама у IoT мрежама, мобилним мрежама нове генерације, edge computing рјешењима и др. Више информација о темама и предавачима се може наћи на линку: http://www.banjaluka2022school.ba/.
Сматрамо да је ова школа од изузетног значаја за студенте мастер и докторских студија, као и запослене у областима информационо-комуникационих технологија, јер ће учесници имати прилику да се упознају са најактуелнијим концептима у савременим комуникационим мрежама, не само у оквиру теоријских предавања, већ и експерименталних сесија.
Организатори ове љетње школе су: проф. др Гордана Гардашевић, проф. др Данило Мандић (Imperial College, London, United Kingdom) и проф. др Петар Ђурић (Stony Brook University, USA)

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021