Позив студентима за достављање идеја за иновације предузећа

Агенција за развој предузећа (Eda) је објавила позив за учешће студената у креирању идеја за иновације у микро, малим и средњим предузећима (ММСП). Предмет овог позива је подршка развоју идеја студената за иновације у ММСП на теме као што су: дизајн намјештаја; енергетска ефикасност у предузећима металске и дрвне индустрије; дигитализација у предузећима металске и дрвне индустрије; креирање нових производа више додатне вриједности и друге.

За студенте који желе да учествују у позиву ће бити организована презентација капацитета предузећа и проблема са којима се суочавају ММСП у увођењу иновација, те конкретних проблема за које се траже рјешења. Студенти треба да доставе приједлоге рјешења у одговарајућој форми која ће бити оцијењена.

Најбоља рјешења ће бити награђена. Укупан наградни фонд износи 2.000 КМ, при чему је за прву награду предвиђено 1.000 КМ, за другу награду 600 КМ и за трећу награду 400 КМ. У случају недостатка квалитетних приједлога рјешења, постоји могућност да наградни фонд не буде у потпуности реализован.

Позивају се сви студенти који желе да учествују у позиву да попуне Образац 1 (у прилогу Позива) и пошаљу га најкасније до 18. новембра 2021. године, путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или линка https://bit.ly/3c3O3ol.

Јавни позив са детаљним информацијама и пратећим обрасцима се може преузети овдјe.

Јавни позив је расписан у оквиру пројекта NOVALIS – Network of Value Adding Local Innovation Structures који суфинансира Европска унија путем EU4Business пројекта који заједнички проводе GIZ, UNDP и ILO, у оквиру Стратегија локалног развоја – Програма за локалну самоуправу и економски развој у Босни и Херцеговини СР Њемачке.

.

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021