Oтворен је јавни позив за пријаву академског особља на размјену на Универзитету у Ваљадолиду, Шпанија, за зимски семестар 2024/25. Наш универзитет има предвиђено једно мјесто за ову размјену. Пријавити се може преко платформе (https://uvamobplus2.uva.es/publico/apply) најкасније до 21. јуна 2024. године. 
 
Каталог доступних студијских програма се може пронаћи овдје: https://uvamobplus2.uva.es/publico/courses.
 
У приложеним документима могу се пронаћи детаљније информације о самом позиву, начину пријаве, потребној документацији, поступку одабира и сл.
Документи:
FileFile sizeCreated
Download this file (Convocatoria_FIRMADA_EN .pdf)Convocatoria_FIRMADA_EN .pdf488 kB13.06.2024 11:59
Download this file (Ваљадолид академско особље.pdf)Ваљадолид академско особље.pdf86 kB13.06.2024 11:58
Расписана су три нова конкурса за Еразмус+ размјену академског и административног особља Универзитета у Бањој Луци. 
 
1. Јавни позив за Еразмус+ размјену особља - Универзитет Адијаман - https://unibl.org/sr/vesti/2024/05/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-osoblja-univerzitet-adijaman.
2. Јавни позив за Еразмус+ размјену особља - Варшавски универзитет животних наука - https://unibl.org/sr/vesti/2024/05/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-osoblja-varsavski-univerzitet-zivotnih-nauka.
3. Јавни позив за размјену административног особља - Политехнички универзитет у Бежи - https://unibl.org/sr/vesti/2024/05/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-administrativnog-osoblja-politehnicki-institut-u-bezi.

У оквиру Еразмус+ програма – кредитна мобилност – расписан је конкурс за размјену студената Универзитета у Бањој Луци на Универзитету Мендел у Брну.

На сајту Универзитета је објављен конкурс за Western Balkanship и конкурс за стипендије Rondine Cittadella della Pace.

У оквиру Ерасмус+ програма – кредитна мобилност – расписан је конкурс за размјену студената Универзитета у Бањој Луци на Универзитету у Марбургу. Више информација доступно је на https://unibl.org/sr/vesti/2024/04/javni-poziv-za-razmjenu-univerziteta-u-marburgu

На сајту Универзитета je објављен конкурс за Еразмус+ размјену академског особља. Линк за конкурс: https://unibl.org/sr/vesti/2024/03/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-akademskog-osoblja

На сајту Универзитета објављен је јавни позив за Еразмус+ размјену академског особља на Универзитету Радбауд, Холандија.

На сајту Универзитета су објављени конкурси за размјену студената у зимском семестру академске 2024-25. године: Јавни позив за Еразмус+ размјену студената: https://www.unibl.org/sr/vesti/2024/03/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-studenata1 и Јавни позив за Еразмус+ размјену студената – UNIADRION: мрежа:https://unibl.org/sr/vesti/2024/03/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-studenata-uniadrion-mreza-1  

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021