У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену студената.
Информације о конкурсу су доступне на сљедећој адреси: https://unibl.org/sr/vesti/2022/09/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-studenata
 
На сајту Универзитета у Бањој Луци је објављен јавни позив за ЕРАЗМУС+ размјену академског особља на Универзитету у Кадизу, Шпанија.
 
Конкурс је објављен на сљедећој адреси https://unibl.org/sr/vesti/2022/03/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-akademskog-osoblja-univerzitet-u-kadizu

У оквиру Еразмус+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену студената у зимском семестру академске 2022-23. године. Детаљне информације могу се пронаћи на https://unibl.org/sr/vesti/2022/03/javni-poziv-za-erazmus-razmjenu-studenata 

У оквиру програма Еразмус+ кредитна размјена објављени су позиви за размјену академског и административног особља.
Конкурси су доступни на сљедећим адресама:
 

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је јавни позив за размјену студената на Вилниус факултету за технологију и дизајн, Литванија.

Опширније...

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену студената на Универзитету у Кадизу, Шпанија.

Опширније...

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену особља на Универзитету у Крагујевцу - Србија.

Доступна је једна (1) стипендија, а трајање размјене је пет (5) дана (плус два (2) дана пута). 

Размјена се мора реализовати у оквиру Међународне седмице обуке особља Универзитета у Крагујевцу која ће се одржати у периоду од 7-11. јуна 2021. године.

Опширније...

На Интернет страници Универзитета у Бањој Луци  расписан је Јавни позив за ЕРАЗМУС+ размјену студената на 14 партнерских институција.

У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за размјену студената на сљедећим универзитетма:

Опширније...

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021