Учешће на Humanity in Action љетним програмима 2021

Humanity in Action БиХ отвара позив за пријаве студената на учешће на виртуелном љетном програму о људским правима који организују Humanity in Action уреди у Амстердаму и Сарајеву (1-23. јун 2021. године), те на љетни програм који организује Humanity in Action уред у Копенхагену, који ће се одржавати дијелом online и дијелом у Копенхагену уживо (1-4. јун и 21-23. јун 2021. (online) и 9-28. август 2021. (у Копенхагену).

Позив је отворен за све босанскохерцеговачке студенте додипломског студија, мастер студија, као и за оне који су у посљедње двије године завршили своје високошколско образовање.

Интердисциплинарни љетни програми сваке године се истовремено одржавају у шест градова и окупљају преко 130 студената и младих професионалаца из Европе и САД. Састоје се од низа предавања и дискусија са универзитетским професорима, новинарима, политичарима и активистима, а укључују и студијске посјете музејима, државним институцијама и невладиним организацијама.

Позив за пријаве отворен је до 14. фебруара 2021. године путем  online апликације.

За сва додатна питања и информације посјетите Facebook страницу Humanity in Action BiH или пошаљите мејл на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017