Студентска пракса Elsys Eastern Europe

Компанија Elsys Eastern Europe  расписала је конкурс за remote праксу за студенте четврте године и мастер студија. Са експертским менторством, програмом прилагођеним за рад од куће, радом на практичном пројекту који ће бити припрема за реалне индустријске изазове, а уједно може бити и тема дипломског или мастер рада уз новчану надоканду - циљ ове компаније је да подрже први корак у успјешној каријери наших инжењера.

Студенти завршних година се могу пријавити за једну или више доступних позиција у оквиру Elsys Eastern Europe програма зимске праксе, која може довести до сталног запослења у једном од њихова два дизајн центра, у Београду или Новом Саду.

Почетак праксе је предвиђен по завршетку фебруарског испитног рока или ако се другачије договори са кандидатом. Рок за пријаву је 17. јануар 2021.

Мјесечна накнада током праксе износи 30.000,00 РСД (500 КМ). Уколико неко од заинтересованих кандидата планира или је већ испланирао одмор током зиме, потребно је да о томе благовремено пошаље обавјештење на доле наведену имејл адресу.

Отворено је преко 10 различитих позиција у сљедећим доменима:

  • Analog Custom IC Layout Engineer
  • Analog Mixed-Signal Design and Verification Engineer
  • Digital Design Verification Engineer
  • Digital IC Design Engineer

Путем сљедећег линка могу се извршити пријаве и добити више информација о пракси >> www.elsys-eastern.com/career/internships.

За све додатне информације у вези са отвореним конкурсом заинтересовани се могу обратити на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017