Почетак наставе на првој години

Настава на првој години почиње у понедјељак, 05.10, према приложеном распореду. Студенти при уласку у факултет морају да буду без симптома заразних болести (повишена температура, кашаљ, отежано дисање, стомачни проблеми и сл.). Приликом уласка и боравка на Факултету обавезно је ношење заштитне маске и одржавање физичке дистанце. Такође, приликом доласка и одласка у учионице на Факултету обавезно је коришћење означених путања за долазак и одлазак са Факултета.

Препоруке Института за јавно здравство РС за одржавање наставе у току пандемије COVID-19 можете да погледате на сљедећем линку

Настава на првој години углавном ће се изводити комбиновано, односно постављањем електронских материјала и фиксних термина консултација и наставе према датом распореду. Настава ће се изводити у учионици 1110 на ЕТФ-у, осим предавања из Филозофије која ће се одржавати у амфитеатру на Технолошком факултету.

Ознаке појединих група су:

К1 - група студената са студијског програма Рачунарство и информатика од броја индекса 1101/20 до 1145/20.

К2 - група студената са студијског програма Рачунарство и информатика од броја индекса 1146/20 до 1191/20.

К3 - група студената са студијског програма Електроника и телекомуникације.

К4 - група студената са студијског програма Електроенергетика и аутоматика.

Настава из изборних предмета, углавном, ће се изводити уживо.

ВК - група студената који су одабрали предмет Вјештине комуницирања.

СОЦ - група студената који су одабрали предмет Социологија.

ФИЛ - група студената који су одабрали предмет Филозофија, с тим да су студенти који слушају овај предмет подијељени у двије групе, те ће се настава за сваку групу организовати сваке двије седмице. Прве седмице, односно у четвртак 08.10. (и сваког другог четвртка у односу на овај), организоваће се настава за прву групу којој припадају студенти чији број индекса припада опсегу од 1101/20 до 1189/20, укључујући и крајње бројеве. Друге седмице, односно, у четвртак 15.10 (и сваки други четвртак у односу на овај), организоваће се настава за другу групу, односно за студенте чији број индекса припада опсегу 1190/20 до 1351/20, укључујући и крајње бројеве.

Свим студентима желимо добро здравље и успјешан рад!

Документи:
FileFile sizeCreated
Download this file (Распоред.pdf)Распоред за прву годину96 kB30.09.2020 13:34

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017