Позив на дружење на отвореном са компанијом Мтел

Компанија Мтел позива све заинтересоване студенте да 30. јуна у 12 часова буду дио дружења које се организује како би се обиљежило обнављање сарадње ове компаније са нашим факултетом.
 
„На интерактивном дружењу на отвореном уз пригодно освјежење, упознајте се са нашим сјајним колегама инжењерима, бившим студентима ЕТФ-а, који ће вам приближити пут једног младог професионалца у савременом Телекому какав је Мтел. Своју причу ће вам испричати и ваше бивше колеге који су се управо послије праксе запослили у Мтелу и чућете њихово позитивно искуство.
Представићемо вам и демонстрирати наша Internet of things рјешења – Smart Home и Smart City и интерактивно ћемо се упознати са овим технологијама и сензорима. Упознаћете колеге из људских ресурса који ће вам дати одговоре на сва питања зашто је добро бити дио Мтел компаније, али и о самом програму константне подршке студентима кроз наше програме Мтел стипендија и студентске праксе“, наводи се у позиву Мтела.
 
Молимо све заинтересоване да преко свог званичног студентског налога попуне пријавни образац путем линка: https://forms.gle/4mfL4Q3rrKyHD9TX6 
 
Рок за пријаве је уторак, 29. јун, до 15:00 часова

УНИБЛ

Актуелно

АПР
2024
  Одбране завршних радова

Линк за праћење јавних одбрана завршних радова

Актуелно

АПР
2024

Припремна настава 2024

Припремна настава за упис на Електротехнички факултет почиње 2. марта 2024. године. Више информација можете пронаћи овдје

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2021