У оквиру ЕРАЗМУС+ програма – кредитна размјена – расписан је конкурс за студенте првог, другог и трећег циклуса студија за одлазак на размјену на Факултету за рачунарство и информатику Универзитета у Љубљани, Словенија.

На конкурс се могу пријавити студенти првог, другог и трећег циклуса Електротехничког факултета Универзитета у Бањој Луци. 

Доступне су три (3) стипендије за студенте у трајању од по пет (5) мјесеци, за израду завршног рада првог и другог циклуса, односно докторске дисертације.

Размјена треба да се реализује у току љетњег семестра академске 2019/20. године. 

Опширније...

Како би подржала образовање кадра од значаја за развој телекомуникација и будућност овог смјера на факултетима у БиХ, компанија m:tel позива све студенте треће и четврте године, те апсолвенте програма Електроника и телекомуникације Електротехничког факултета у Бањој Луци, који имају просјек оцјена од и изнад 7,00, да пошаљу своје пријаве за стипендирање овој компанији.
Осим првог наведеног услова, који се односи само на студенте програма Електроника и телекомуникације, за додјелу стипендија студенти треба да су држављани БиХ, да су редовни студенти који нису обнављали ниједну годину студија, да нису старији од 26 година, те да имају стално мјесто пребивалишта на територији БиХ.

Документација коју студенти треба да доставе на адресу: M:tel, а.д. Бања Лука, Вука Караџића број 2, Бања Лука – са назнаком „Служба за развој и образовање људских ресурса” је сљедећа:
1.    извод из матичне књиге рођених;
2.    увјерење о држављанству;
3.    потврду о мјесту пребивалишта;
4.    потврду о уписаној години студија, студијском програму / усмјерењу и просјеку оцјена у току студија;
5.    потврду са факултета да у току студија није обнављао ниједну годину студија;
6.    изјаву којом потврђује да није корисник обавезујуће стипендије из других извора финансирања.
Рок за подношење пријава је 31. јануар 2019. године.

Све додатне информације можете добити путем мејл адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017