Упис на II циклус

Студенти ће од школске 2017/18. године могу да изаберу нови студијски програм на II циклусу студија - Дигитално емитовање и широкопојасне технологије (DBBT), који се реализује у оквиру ERASMUS+ пројекта DBBT у који је укључено 13 партнера из регије и ЕУ.
Наставни план и програм студијског програма DBBT, као и остале информације, можете пронаћи овдје и овдjе, односно на сајту пројекта: https://dbbt.pr.ac.rs/
За све информације кандидати се могу обратити на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., као и позивом на број +387 (0)51 221-871

 

  1. Kонкурс за упис студента за сва три циклуса студија ће бити објављен 12. јуна 2019. године у дневним новинама и на интернет страници факултета и Универзитета.

  • Како је прописано Академским календаром, пријем докумената је од 17. до 28. јуна 2019. године, док ће се пријмени испити полагати 01. јула ове године.
  • Канадидати који успјешно положе пријемни испит и стекну право уписа на прву годину студија, уписати се могу од 08. до 12. јула 2019. године.
  • Други уписни рок организоваће организационе јединице које у првом року не упишу планирани број студената. Према Академском календару планирано је да се други уписни рок реализујe у периоду од 21. августа до 20. септембра 2019. године.
  • Конкурс за упис биће објављен 21. августа, док ће се пријем докумената обавити од 26. августа до 06. септембра 2019. године. Пријемни испити су планирани 09. септембра 2019. године, а упис примљених студената је од 16. до 19. септембра.
  • Кандидати приликом пријаве могу конкурисати на два или више студијских програма, с тим да право уписа могу остварити само на једном од изабраних студијских програма, а у складу са   одобреним бројем студената на појединим студијским програмима.

  2. Приликом уписа/пријаве на други циклус студија, кандидат је дужан поднијети пријаву и приложити сљедећа документа и то:

(1) Извод из матичне књиге рођених;

(2) Увјерење о држављанству које није старије од 6 мјесеци;

(3) Оргинал или овјерену копију дипломе о завршеном I циклусу студија, односно основном студију;

(4) Увјерење о положеним испитима на првом циклусу студија односно основном студију;

(5) Наставни план и програм студија које је кандидат завршио (уколико је студирао на другом факултету);

(6) Доказ о уплати накнаде за полагање пријемног испита.

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017