Упис на II циклус

Студенти од школске 2017/18. године могу да изаберу нови студијски програм на II циклусу студија - Дигитално емитовање и широкопојасне технологије (DBBT), који се реализује у оквиру ERASMUS+ пројекта DBBT у који је укључено 13 партнера из регије и ЕУ.
Наставни план и програм студијског програма DBBT, као и остале информације, можете пронаћи овдје и овдjе, односно на сајту пројекта: https://dbbt.pr.ac.rs/
За све информације кандидати се могу обратити на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., као и позивом на број +387 (0)51 221-871

 

1. Конкурс за упис студената на други циклус студија у академској 2019/2020. години  је отворен од 17.06.2019. године до 16.10.2019. године, до када ће кандидати моћи предати своје пријаве.

2. Информације о рангирању пријављених кандидата, коначној ранг-листи и роковима за упис биће доступне најкасније до 21.10.2019. године на Интернет страници факултета.

3. Приликом уписа/пријаве на други циклус студија, кандидат је дужан поднијети пријаву и приложити сљедећа документа и то:
(1) Извод из матичне књиге рођених;
(2) Увјерење о држављанству које није старије од 6 мјесеци;
(3) Оргинал или овјерену копију дипломе о завршеном I циклусу студија, односно основном студију;
(4) Увјерење о положеним испитима на првом циклусу студија, односно основном студију;
(5) Наставни план и програм студија које је кандидат завршио (уколико је студирао на другом факултету);
(6) Доказ о уплати накнаде за полагање пријемног испита (кандидати не требају уплаћивати накнаду, док се не заврши комплетна процедура пријаве, о чему ће бити благовремено обавијештени).

За све информације кандидати се могу обратити на
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., као и
позивом на број +387 (0)51 221-871

 

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017