Позив за учешће на научно-стручној конференцији "Студенти у сусрет науци"

Задовољство нам је позвати студенте да учествују на 12. научно-стручној конференцији "Студенти у сусрет науци" са међународним учешћем, која ће се одржати на Универизитету у Бањој Луци од 28.11 до 30.11.2019, у организацији Студентског парламента Универизетета у Бањој Луци и Универзитета у Бањој Луци, а под покровитељством Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво.
ЦИЉ StES конференције (Students Encountering Science - StES) је да се прикажу научна и стручна достигнућа студената и могућност њихове примјене у пракси те да се одреде правци даљег истраживања. Могућност пријаве имају студенти првог, другог и трећег циклуса студија и млади истраживачи до 30 година старости. У претходних десет година СтЕС је окупио студенте из свих дијелова свијета (САД-а, Русије, Велике Британије, Њемачке, Кине, Турске, Индије, Шпаније, Словеније, Француске, Хрватске, Србије, БиХ и друге).
Научно-стручна конференција је интердисциплинарног карактера, а електротехничке науке припадају области ИНЖЕЊЕРСТВА И ТЕХНОЛОГИЈЕ. Тема ове области је слободна.
Више детаља о конференцији можете наћи у позивном писму, на wеб-страници коференеције StES – Студенти у сусрет науци или нас једноставно можете контактирати преко овог маил-а Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Пријаве је потребно послати до 15.10.2019. према упутству из позивног писма.

 

Документи:
FileFile sizeCreated
Download this file (STES19 pp2 drugo.pdf)Позивно писмо166 kB30.09.2019 09:11

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017