Одржана радионица "Како успјешно доносити одлуке и рјешавати проблем у тиму?"

Проф. др Душанка Бошковић са Електротехничког факултета у Сарајеву је 15.05.2019. г. је одржала радионицу "Како успјешно доносити одлуке и рјешавати проблем у тиму?" на Електротехничком факултету у Бањој Луци.
Прије почетка радионице, обратио нам се доц др Дејан Јокић, предсједник организације IEEE Young Professionals BiH. У својој презентацији, професор Јокић нам је представио бенефите чланства у IEEE организацији.Након тога, професорица Бошковић нам је прво теоријски приближила значај различитих појединаца у тиму за цјелокупни резултат пројекта на којем се ради.
Ову теорију смо тестирали и кроз практичну вјежбу, коју смо прво радили индивидуално у својим групама. Исту вјежбу смо други пут радили групно, при чему су се све одлуке морале донијети консензусом. На основу личних и заједничких резултата смо схватили како се формирају улоге у тиму зависно од различитих индивидуа и како та различитост утиче на доношење одлука.

Захваљујемо свима који су присуствовали на активном учешћу на радионици. Посебна захвалница нашим гостима из Сарајева, професорици Бошковић и професору Јокић, који су издвојили вријеме да одрже ову радионицу.

 

 

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017