Обавјештење

Поводом Међундародне седмице образовања, која се обиљежава од 13. до 17. 11. 2017. године, Центар за савјетовање о образовању у САД-у у Бањалуци и Амбасада Сједињених Америчких Држава у Босни и Херцеговини у сарадњи са Универзитетом у Бањалуци огранизују предавање о предностима међународног образовања и академске размјене.  
Неке од тема о којима ће бити ријечи су представљање програма академске размјене, које финансира Влада САД-а, као и индивидуалних програма студирања на факултетима у Америци, процесу уписа, финансијској помоћи, стипендијама, аплицирању за америчку студентску визу и културолошким припемама за одлазак на студиј у САД.
Догађај је отворен за све заинтересоване. Студенти основних и послијеосновних студија, универзитетски професори и остали универзитетски наставни кадар као и бивши амерички стипендисти се посебно охрабрују да присуствују.
Ово предавање ће се одржати у сриједу, 15. 11. 2017. године с почетком у 14:15 часова на Електротехничком факултету у сали 1108 (1. спрат).

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017