UNDP Global Crowdfunding Academy u BiH

Имате идеју за свој пројекат, али нисте сигурни можете ли га успјешно финанцирати?
 
 
Траже се стартупови, дизајнери, креативци, ИТ-евци, подузетници и остали заинтересирани који имају пројектне идеје на судјеловање у бесплатном едукативном програму UNDP Global Crowdfunding Academy у БиХ!
 
Кроз програм Глобалне Crowdfunding Академије до сада је прикупљено укупно више од 500.000 долара од донатора из цијелог свијета, едуцирано је преко 60 тимова из више 10 земаља, а том попису сада се придружује и БиХ!
 
У току је јавни позив кроз који ће бити одабрано између 12 и 15 тимова са најбољим пројектним идејама за учешће у бесплатном едукативном програму „Глобална Crowdfunding Академија у БиХ“. Јавни позив је  отворен за сва физичка лица, појединце, НВО/ОЦД-ове и неформалне групе грађана.
 
Одабрани тимови ће током трајања програма добити менторску помоћ и подршку од crowdfunding стручњака и ментора из Terra Huba i UNDP AltFinLab-a, који су радили и судјеловали на неким од најуспјешнијих crowdfunding кампања у регији, како би развили своје пројекте и припремили се за вођење властитих crowdfunding кампања.
 
Овим вас путем позивамо да:
 
•    Пријавите своју пројектну идеју на јавни позив и уз бесплатну помоћ наших ментора претворите је у успјешан пројект путем групног финансирања (crowdfunding-a)
•    Информацију о јавном позиву прослиједите потенцијално заинтересираним члановима Ваше организације или Вашем кругу пријатеља и познаника којима би иста могла бити корисна
•    Подијелите вијест о јавном позиву на својим друштвеним мрежама (Фацебок, Твитер)
 
Пријаве за академију су продужене и отворене до 15.11.2017 до 23.00х! Образац за пријаву налази се на ЛИНКУ!
Уколико имате било каквих питања слободно нам се обратите путем е-маила: регистрy.ба@ундп.орг.
 
Глобална crowdfunding Академија у БиХ проводи се у оквиру пројекта „Локални интегрисани развој” (ЛИР), који примарно финансира Европска унија (ЕУ), а проводи Развојни програм Уједињених нација (УНДП) у Босни и Херцеговини (БиХ).

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017