Поступак анкетирања студената у зимском семестру ће се провести у периоду од 18. децембра до 31. децембра 2017. године путем веб апликације еСтудент.
Правилником о анкетирању студената о квалитету наставног процеса (Правилник) који је 11.02.2015. године усвојио Сенат Универзитета у Бањој Луци, регулише се студентско анкетирање као специфичан вид студентског вредновања квалитета наставног процеса. С тим у вези, у току су активности Канцеларије за осигурање квалитета на анкетирању студената Универзитета у Бањој Луци у зимском семестру академске 2017/2018 године. Чланом 8. Правилника је прописано да "су анкетирањем обухваћени они студенти, који су до момента спровођења анкете присуствовали најмање на 70% одржаних часова предавања и вјежби у текућем семестру". Евиденцију о томе воде предметни наставници и сарадници.

Продекан за наставу

Предавања из предмета Квалитет електричне енергије ће се одржати у суботу, 16.12.2017. године од 13:00 часова.

Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци прешао је на Интегрисани информациони систем Универзитета у Бањој Луци, у чијем саставу се налази и веб сервис за студенте https://student.unibl.org.

Веб портал за студенте омогућава студентима приступ Факултетском информационом систему (ФИС). Главна намјена портала је пребацивање у Интернет окружење већине административних послова које студент иначе обавља преко шалтера у Студентској служби.

Портал обједињује функционалности потребне за обављање наставних и административних обавеза на основним, мастер и докторским студијама, и пружа неопходне информације студентима, што обухвата: преглед предстојећих испитних рокова и испита, пријава и преглед пријављених испита, пријава на списак и преглед спискова, избор изборних предмета, преглед оцјена, неположених испита и ECTS бодова, студентска анкета о професорима, разна обавјештења за студенте, итд.

Упутство за употребу студентског веб сервиса може се преузети путем линка:

http://www.unibl.org/sr/studenti/veb-portal-za-studente

Пријаву испита прва три пута студент пријављује путем студентског веб сервиса (пријава се не плаћа). Четврта и свака следећа пријава испита се наплаћује 20,00 КМ и у том случају студент пријављује испит у студентској служби, уз приложену уплатницу. Студент који је платио пријаву испита, искључиво путем студентске службе га може и одјавити.

Студент је обавезан свки пут да на испит донесе уредно попуњену испитну пријаву и преда је предметном наствнику.

Крајњи рок за пријаву испита је 3 дана, односно 72 сата од званичног термина одржавања испита.

Почев од децембарског испитног рока академске 2017/2018. године, пријава испита вршиће се искључиво путем веб сервиса за студенте.

Позивају се сви студенти II и III циклуса да у Рачунарском центру (приземље - канцеларија 1004) факултета преузму кориснички налог за приступ и провјеру података у новом информационом сервису (ФИС) и mail адресе.

Потребно је провјерити евиденцију предмета које студент може да пријави за полагање у јануарско-фебруарском испитном року.

 

Моле се студенти да изврше преглед својих налога на студентском веб сервису, те уколико уоче одређене грешке у подацима да их пријаве референту за II и III циклус студија путем е- поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017