У периоду од 6 - 23. априла 2017. године, на Катедри за телекомуникације ће боравити истраживач из Лисабона (Instituto Superior Técnico). Заједничко истраживање се реализује у оквиру COST акције CA15104 - INCLUSIVE RADIO COMMUNICATION NETWORKS FOR 5G AND BEYOND (IRACON). Координатор ових активности је проф. др Гордана Гардашевић.Електротехнички факултет Универзитета у Бањој Луци,  у уторак 21. марта 2017. године с почетком у 11.00 часова, у Ректорату Универзитета (сала1), организује презентацију VI-SEEM пројекта.

Опширније...

Да се труд и рад увијек исплате показао је инжењер Филип Савић из Српца, најбољи студент у историји бањалучког Електротехничког факултета, те најмлађи члан Сената РС, који је знањем и упорношћу одушевио представнике познате америчке компаније “Texas Instruments”.

Опширније...

У Бањој Луци 25 новембра 2016 године обиљезена је 54 годишњица постојања и успјешног рада Електротехницког факултета Универзитета у Бањој Луци.

Опширније...

Обавјештавамо Вас да је расписан Конкурс за упис студената у прву годину првог и другог циклуса студија у академској 2016/2017. години на јавним високошколским установама . Пријављивање кандидата почиње 20.06.2016. а завршава 24.06.2016. године (пријем докумената се врши сваки радни дан).

Опширније...

Проф. др Петар Хинић, професор у пензији Електротехничког факултета Универзитета у Бањој Луци преминуо је 29. децембра 2016. године у 81. години живота.

Опширније...

Компанија OGO Sense покреће нови циклус праксе из области развоја Web апликација (Web Development) и нуди посао за најуспјешније полазнике.

Опширније...

Bosnia Agile и Softhouse одржавају 2-дневни Scrum Master тренинг. Мјешавина између теорије и праксе, дискусија и размишљање - све у сврху припреме полазника за шта је потребно да води успјешан Scrum пројекат.

Опширније...

УНИБЛ

© Електротехнички факултет, Универзитет у Бањој Луци,  1996-2017